Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

THE COFFEE FACTORY BV is al jaren verbonden aan (wereld) marktleiders. De keuze om de beste merken samen te brengen onder één dak is een bewuste keuze waardoor we in korte tijd herkenning en erkenning hebben gekregen. Een en ander heeft geleid tot een sterke groei van The Coffee Factory in een overvolle markt. Met ervaren, vaak...

Lees verder

Wachtgeldregeling voor de Jura E-serie

Zaterdag, 19 december 2015 01:06
Nagelbijtend wachten ook wij nu de leveringen van de Jura E-serie af. In luttele dagen waren wij ook door de voorraad heen. Dat is in ons topseizoen natuurlijk een hele slechte timing, maar we hebben er helaas geen controle over. Het succes van de Jura E-serie bijt Jura in de bipsen. 

Er ontstaat nu een wachtlijst met gegadigden voor de machines. En om iedereen te garanderen dat ze straks heerlijke koffie kunnen drinken uit de machine naar keuze hebben wij de WACHTGELDREGELING bedacht. Voor iedere dag dat je op je machine moet wachten betalen wij de rente op je aanbetaling!

Hoe gaan we te werk?!
Je bestelt de machine door een e-mail te sturen naar info@coffeefactory.nl waarin je aangeeft welke type uit de Jura E-serie en eventuele accessoires we voor jou apart moeten zetten. In die e-mail lezen we ook graag je adresgegevens zodat we je de machine, het gratis proefpakket én de eventuele bijbestelde artikelen aan je kunnen toesturen. Uiteraard mag je voor een duidelijke instructie de machine komen afhalen. 

Je ontvangt dan van ons per omgaande een proforma factuur ter vooruitbetaling. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen (rentedatum van de bank) gaat je wachtgeldregeling in. Die regeling stopt op het moment dat wij de machine binnen hebben en kunnen versturen. 

Wat kan je besparen met de regeling?
Een strakke € 2,50 per dag vergoeden wij je via deze regeling. Alle dagen, dus ook feestdagen, weekenden en dagen dat je ziek, zwak of misselijk bent. Moet je 30 dagen wachten? € 75,- korting op je machine en/of accessoires. Je ziet ons gezamenlijke doel: zo snel mogelijk leveren.

Kleine lettertjes?
Nee, daar zijn we niet zo van. Natuurlijk zijn we niet helemaal van lotje getikt: lekker lang je machine hier laten staan helpt niet. Wij melden je direct wanneer de machine klaar staat en daar stopt de regeling. En als we de machine moeten opsturen, geldt de dag van verzending in plaats van de dag van aankomst. Wij kunnen namelijk niet de route of de drukte van de transporteur inschatten. Wel kunnen we een dag afspreken voor de levering van de machine. 

Addertjes onder het gras?
Natuurlijk niet! Wij verkopen alleen de machines die via Jura Nederland B.V. worden geïmporteerd en waar de Nederlandse garantie op van toepassing is (25 maanden). Wij zijn al jaren Jura's grootste dealer in Nederland en alleen wij kunnen dit bedenken. 

Onderwerpen

Iets voor jou?

Jura E6 platina JURA E6 Platina € 784,30 per stuk
JURA E8 aanbieding JURA E8 *Full Option* € 1.123,14 per stuk
JURA S8 Moonlight Silver JURA S8 Moonlight Silver € 1.314,05 per stuk
Jura E80 volautomatische espressomachine JURA E80 Piano Black € 949,59 per stuk
JURA S8 chroom volautomatische espresso machine JURA S8 chroom Vanaf € 1.396,69 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten