Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

THE COFFEE FACTORY BV is al jaren verbonden aan (wereld) marktleiders. De keuze om de beste merken samen te brengen onder één dak is een bewuste keuze waardoor we in korte tijd herkenning en erkenning hebben gekregen. Een en ander heeft geleid tot een sterke groei van The Coffee Factory in een overvolle markt. Met ervaren, vaak...

Lees verder

Sunleaf sportief in actie!

Zaterdag, 18 februari 2017 02:21
Het verheugd ons u te kunnen melden dat vier medewerkers als team “Fair-grounds Foundation” zullen deelnemen aan de 37e editie van de bedrijvenmarathon van Rotterdam. Deze marathon zal plaats vinden op 9 april 2017 en in estafettevorm zullen zij gezamenlijk een afstand lopen van 42,195 km.
 
Door het lopen van de marathon hopen zij voor de Foundation een dusdanige ‘sponsor’ opbrengst te realiseren, dat de Fair-grounds Foundation een geheel nieuw project kan realiseren in Sri Lanka. Doel wordt een nieuwe kinderopvang en daar is € 25.000,- voor nodig! Een mooie sportieve manier iets duurzaams terug te doen voor de productie medewerkers en theeplukkers in Sri Lanka.
 
Denkt u net als wij in generaties en draagt u de Foundation een warm hart toe, zeg dan nog vandaag een bedrag toe of doneer direct via Triodos Bank NL53TRIO0390369667.
 
Alvast dank voor uw gift.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten