Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

THE COFFEE FACTORY BV is al jaren verbonden aan (wereld) marktleiders. De keuze om de beste merken samen te brengen onder één dak is een bewuste keuze waardoor we in korte tijd herkenning en erkenning hebben gekregen. Een en ander heeft geleid tot een sterke groei van The Coffee Factory in een overvolle markt. Met ervaren, vaak...

Lees verder

Wie zijn wij?

THE COFFEE FACTORY BV is al jaren verbonden aan (wereld) marktleiders. De keuze om de beste merken samen te brengen onder één dak is een bewuste keuze waardoor we in korte tijd herkenning en erkenning hebben gekregen. Een en ander heeft geleid tot een sterke groei van The Coffee Factory in een overvolle markt.

Met ervaren, vaak gespecialiseerde, mensen bedienen we dagelijks onze klanten. Dat gebeurt vanuit ons hoofdkantoor te Vlaardingen en onderweg. Dagelijks leggen we vele kilometers af in onze speciaal ingerichte servicewagens om koffie en service te leveren.

Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte, maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze klanten, waarbij wij tevens de kosten in het oog houden. Een intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit. Door constante kwaliteitsbewaking, gecombineerd met de opgebouwde knowhow, staan wij in voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Hierbij richt The Coffee Factory zich op de eisen uit de norm NEN-ISO-9001:2008.

JURA by The Coffee Factory

Jura is marktleider op het gebied van volautomatische espresso-, koffie- & cappuccinomachines voor thuisgebruik. In korte tijd groeide TCF uit tot Jura's grootste dealer van Nederland. Tot op de dag van vandaag houden we dat vol. De specialisatie, inzet en passie voor deze machines in zowel verkoop als service heeft ertoe geleid dat Jura Nederland BV ons in 2004 certificeerde als geautoriseerd dealer voor de gehele reeks volautomaten van Jura en, in onze beleving nog veel mooier, als eerste Jura Service Center van Nederland. Bekijk hier onze presentatie Jura by The Coffee Factory op SBS6.

SCHAERER by The Coffee Factory

Schaerer is het verlengstuk van Jura voor ons. Wanneer de maximale capaciteit van een of meerdere Jura's niet volstaat, dan wijken we met liefde uit naar het andere Zwitserse topmerk. Prachtige machines die in de horeca -wereldwijd- hun strepen verdiend hebben.

Aangezien The Coffee Factory niet aan de horeca levert, is ons assortiment gebaseerd op de zakelijke veeleiser. Natuurlijk is de klik met de Schaerer Coffee Factory snel gemaakt, maar ook de Coffee Art lijn van Schaerer passen wij regelmatig toe in bedrijven die een dergelijke machine nodig hebben.

NESCAFÉ by The Coffee Factory

Nestlé, de grootste koffiebrander ter wereld, ontwikkelde speciaal voor de grootgebruiker het Nescafé concept. Nestlé produceert vooral voedingsproducten of supplementen die de bereiding van het eindproduct, in dit geval koffievariaties efficiënter maken. De afgelopen 6 jaar investeerde Nestlé 125 miljoen Euro in het Nescafé product. Gevriesdroogde koffie, met een significant verbeterde smaak én geur! Dit is uniek in de wereld.

The Coffee Factory is Preferred Dealer van Nescafé voor de Provincie Zuid Holland. Wij leveren in die hoedanigheid dus niet alleen maar producten of machines, we hebben daar ook een uitstekend functionerend service apparaat dat altijd voor u paraat staat. Bekijk onze uitgebreide presentatie op internet

AEQUATOR by The Coffee Factory

Aequator is een concept dat precies tussen Jura en Nescafé in staat. Het gebruikt de vernuftige zettechniek van Jura en het gemak van instant producten voor cacao en topping voor respectievelijk warme chocolademelk en melkschuim voor cappuccino. Dat scheelt in het zakelijk gebruik veel schoonmaakwerk en risico's met betrekking tot bacteriële vorming. Door onze kennis van zowel Jura als Nescafé, is het voor ons ook geen probleem om deze machine goed te onderhouden.

QUICK MILL by The Coffee Factory

Quick Mill kunnen we geen wereld marktleider noemen, maar er bestaat vast een niche markt waarin Quick Mill op eenzame hoogte staat. Voor ons is dat de kwaliteit van de techniek en behuizing, waardoor de machines van Quick Mill garant staan voor jarenlang koffieplezier.

Quick Mill machines en The Coffee Factory hebben een lange en intensieve carriere achter de rug én voor de boeg. De oprichter van The Coffee Factory sleutelde ooit als aankomend monteur aan diverse Quick Mill's. De romantiek die met die geschiedenis gepaard gaat heerst ook heden ten dage nog binnen TCF. Bekijk onze uitgebreide presentatie op internet


Bezorgen

Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen of zelf op te halen bij ons vestigingsadres. Als u er voor kiest de producten te laten bezorgen, gebruiken wij het afleveradres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven. Wij hanteren als levertijd vandaag besteld morgen in huis. Mocht het zo zijn dat de levering van uw bestelling meer tijd gaat kosten (bijvoorbeeld doordat een product niet op voorraad is), dan wordt u door één van onze medewerkers op de hoogte gesteld. Voor sommige producten en diensten, zoals het plaatsen van een machine, wordt vooraf een afspraak gemaakt.

 
Iets voor jou?

Jura Z6 aluminium zwart JURA Z6 Alu zwart € 1.982,64 per stuk
Jura Impressa Z6 van boven met Cool Control JURA Z6 Alu Full Option € 2.189,26 per stuk
Jura melkreinigingsset compleet Jura melkreinigingset € 23,93 per stuk
JURA Z6 Aluminium JURA Z6 Aluminium € 1.982,64 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten